Rólunk

Üdvözöljük a Zágonyi Autósiskola honlapján!

Ha komolyan gondolja - válasszon bennünket!

Járművezetői tanfolyamokat tartunk minden kategóriában! A képzéseket hallgatóink igényeihez igazítva indítjuk. Korszerűen felszerelt oktatótermünkben, képzett oktatók adják át tudásukat a képzésben résztvevőknek! Nyitvatartási időben hallgatóink térítésmentesen gyakorolhatnak a számítógépes vizsgára.

 

Vállalkozásom 1991. óta foglalkozik járművezetők képzésével. Kezdetben egyszemélyes iskolaként ''csak'' személygépkocsi vezetőket oktattam. 1994-ben elkezdődött jelenlegi iskolánk felépítése, melyet 1996-ban vettünk birtokba. Ügyfélszolgálati irodát nyitottunk, mely munkanapokon várja hallgatóinkat. Saját tantermet alakítottunk ki, melyet mai napig folyamatosan fejlesztünk. Ennek következtében hallgatóinknak lehetőségük van a számítógépes vizsgára való helybeni felkészülésre, gyakorlásra. 2006-ban tevékenységünket kibővítettük a kétkerekű járművek, valamint tehergépkocsi és nehézgépkocsi kategóriával. 2007-ben üzembe helyeztük a saját tulajdonú tanpályánkat, ahol moped, A1, A korl, A és B kategória képzése és vizsgáztatása történik.

Munkatársaimmal igyekszünk hallgatóinkat bevezetni a járművezetés rejtelmeibe, a KRESZ szabályainak gyakorlati alkalmazásába. Nem vagyunk egyformák, ezért mindenkinek kellő időt és gyakorlást biztosítunk képességeihez, lehetőségeihez és életkorához alkalmazkodva, tanítani-hozzásegíteni szeretnénk a vezetői engedély megszerzéséhez, mely bizonyos ismeretek elsajátítását dokumentálja, és feljogosít az önálló gyakorlásra, mely egy életen át tart.

 

Tiszletettel

Zágonyi László

Iskolavezető

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg iskolánkról valamint térjen be hozzánk, várjuk a kedves érdeklődők jelentkezését. Elérhetőségek.

Adj meg részletes információt a weboldalról, üzletedről, és a kínált termékekről, szolgáltatásokról. Tegyél említést az eredményekről, céged történetéről, és a nyert díjakról.

A szövegben emeld ki a fontos információt és híreket.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.